English (United States) ελληνικά (Ελλάδα) русский (Россия) Deutsch (Deutschland) 한국어 (대한민국)

 

Ο τολμών νικά

Υπάρχει ένα αρχαίο ελληνικό ρητό, «ο τολμών νικά», που συμπυκνώνει τη φιλοσοφία μας. Μετά από ταξίδια, επαγγελματικές εμπειρίες σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία, εμείς, η νέα γενιά στην Οικογένεια Μπανάβα, μετουσιώνουμε σπουδές, γνώσεις και εμπειρίες, σε ένα φιλόδοξο εγχείρημα. Επενδύουμε στη γη. Διοχετεύουμε γνώσεις, όραμα, εμπειρία και μεράκι στη φύση. Στη σκιά των αιωνόβιων δέντρων που φύτεψαν οι πρόγονοί μας, μπολιάζουμε την παράδοση με την καινοτομία. Κι αυτό μας δίνει τους πρώτους καρπούς. Μας ανταποδίδει την προσπάθεια με τον σαφή τρόπο που μόνο η φύση κατέχει. Κάπως έτσι, με την παράδοση, πολύτιμη παρακαταθήκη από τη μία, και την τεχνολογία από την άλλη δημιουργούμε την Ιnolivia. Μια εταιρεία βασισμένη στην αγάπη για την καινοτομία και την αφοσίωση στο προϊόν. Μια σοφή παλέτα γεύσεων, χρωμάτων κι αρωμάτων της ελληνικής φύσης. Στρώνουμε για όλο τον κόσμο, ένα τραπέζι χωρίς σύνορα, γεμάτο με τους καρπούς της Χαλκιδικής και σας προσκαλούμε. Ο λόγος της γιορτής είναι η ίδια η ζωή και οι απλές χαρές της. Σε αυτές πίνουμε στην υγεία σας, όπως ευχόμαστε οι Έλληνες.

 

Είναι η δική μας ελιά

H κληροδοτημένη γνώση και εμπειρία τεσσάρων γενεών δημιουργούν ένα μοναδικό νέο προϊόν, τόσο θρεπτικό και αγνό, που μέσα από τις ηπιότερες επεξεργασίες, εξασφαλίζει άριστη ποιότητα και υψηλή διατροφική αξία. Σφιχτή σάρκα, ζουμερή γεύση, εξαιρετικοί γευστικοί συνδυασμοί, με αναπάντεχες γεμίσεις και η Inolivia σας κάνει το τραπέζι… μοναδικό! Μια εναλλαγή χρωμάτων και γεύσεων, που δε σταματά να ανανεώνεται! Γιατί στα εργαστήριά μας δοκιμάζουμε και προτείνουμε συνεχώς νέους συνδυασμούς, νέες γευστικές προτάσεις. Έτσι μια γεύση που ξεκινά μέσα από τα βάθη της ελληνικής γευστικής ιστορίας, ταξιδεύει στο σήμερα και στο μέλλον μέσα από νέες εκδοχές και συνοδεύει τις όμορφες στιγμές όλου του κόσμου. Με κόκκινο ή λευκό κρασί, με ουίσκι ή βότκα, με τσίπουρο και ούζο, για ένα λιτό αλλά θρεπτικό πρωινό ή για ένα σνακ, μιλά σε κάθε γλώσσα, σε κάθε αίσθηση για τη χαρά της ζωής. Κάθε προϊόν διατίθεται σε εύχρηστες συσκευασίες που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές σας ανάγκες.

 

Μόνο οι εκλεκτές γίνονται Inolivia

Η πράσινη ελιά Χαλκιδικής έχει ανακηρυχθεί προϊόν Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.). Ο καρπός συλλέγεται πρώιμα από τα μέσα Σεπτεμβρίου (μετά του Σταυρού, 14 Σεπτεμβρίου), αποκλειστικά με το χέρι, χωρίς κανένα μηχανικό μέσο, που θα τραυμάτιζε την ευαίσθητη υφή του. Εκείνο που ξεχωρίζει τα προϊόντα Inolivia είναι η άριστη κατάσταση στην οποία φτάνουν στο τραπέζι σας. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε μια πολύ αυστηρή διαδικασία διαλογής, που επαναλαμβάνεται σε κάθε στάδιο επεξεργασίας. Η πρώτη διαλογή ξεκινάει από το κτήμα. Οι καρποί εξετάζονται ένας-ένας. Απομακρύνονται οι χτυπημένοι, τα φύλλα και όσοι μένουν ταξινομούνται κατά μέγεθος. Για 6 με 8 ώρες υφίστανται τη διαδικασία εκπίκρανσης, ενώ ο καρπός για να μαλακώσει και να γίνει βρώσιμος, αφήνεται σε ειδικό μείγμα άλμης για 6 ως 9 μήνες. Στο στάδιο αυτό αναλαμβάνει η φαντασία και η δημιουργικότητα! Οι άνθρωποι της Inolivia μετά από νέα προσεκτική διαλογή των καρπών αφαιρούν το κουκούτσι και επειδή αναζητούν συνεχώς νέους γευστικούς συνδυασμούς, γεμίζουν με το χέρι τους καρπούς με επιλεγμένες γεμίσεις όπως: αμύγδαλο, σκόρδο, πιπεριά και πολλές άλλες γεύσεις, ή τους μαρινάρουν σε μείγματα αρωματισμένα με βότανα της ελληνικής υπαίθρου. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται σε παραγωγικές διαδικασίες με στόχο την ποιότητα των προϊόντων, τη συνέπεια στον πελάτη και τη συνεχή εξέλιξη της Inolivia.

 

Προϊόντα Inolivia Συνδέσεις Ακολουθήστε μας


Copyright 2013-2014 © Inolivia Brand design by BobStudio / Developed by Vertitech