Πράσινες ελιές Χαλκιδικής γεμισμένες με το χέρι με αποφλοιωμένα αμύγδαλα σε άλμη. Ζουμερή σάρκα, τραγανή γέμιση, μοναδικά υγιεινός και απαλός συνδυασμός δύο προϊόντων, που ισορροπούν σε γεύσεις και σας κάνουν να μη μπορείτε να σταματήσετε.
Αμύγδαλο: ένας καρπός μικρός αλλά θαυματουργός με υψηλή διατροφική αξία. Το αμύγδαλο, εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ισχυρό αντιοξειδωτικό, παρέχει στον οργανισμό ένα πλήθος από ευεργετικές ιδιότητες.
Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Αμύγδαλο, ιδανικό συνοδευτικό για ένα κρασί φυσικό γλυκό ροζέ («οίνος φυσικός γλυκύς»), ένα «late harvest», μια «Σάμαινα» αλλά και για τα ποτά που έχουν υποστεί πολλαπλές αποστάξεις (premium vodkas, single malts, premium tequilas).
|